De unde cumparam bunatati?

In viata de rawsist cititul este primordial. Fie carti, bloguri, articole, toate au menirea de a deschide al 3-lea ochi, de a informa cu privire la ce putem papa, ce se combina cu ce, ce sa evitam, de unde putem cumpara, cum sa citim eticheta, cum sa manufacturam.

Pana acum magazinele pe care le-am descoperit cu placere pentru ca au ingrediente de calitate (ex: caju fara pete albe – caci in supermarket caju vine cu niste pete albe mici, rotunde. acela este mucegaiul caju-ului), preturi bune (ex: 1 kg de caju 40 de ron si nu 70 de ron), o varietate mare si transport satisfacator (rapid si undeva intre 10-15 ron)

http://www.driedfruits.ro/       fructe, seminte, uleiuri de tot soiul si proaspete

http://www.canah-shop.ro/   cele mai minunate produse din ulei de canepa. recomand cu tarie uleiul de canepa cu aroma de busuioc sau usturoi si semintele de canepa precum si un ulei de corp minunat

http://rawz.ro/  fantastici de rapizi, fantastici cu sortiment variat si foarte ieftin in comparatie cu toate celelalte magazine!

Noi comandam o data pe luna sau o data la 2 luni cate ceva din toate. Punem totul in camara si avem oricand, iar de la supermarket sau piata luam legume, fructe si cam atat.

Raw food is vegetarian food which is not baked, cooked or heated over 48 degrees Celsius, about 120 degrees Fahrenheit. It can be categorized into four main groups: vegetables and fruits, sprouts of all kinds, dehydrated breads and fruits, and fermented food with friendly germs. The benefits of Raw Food are remarkable.

Advertisements

5 thoughts on “De unde cumparam bunatati?

  1. Buna,
    Din cate am inteles, nu locuiesti in Romania si eram curioasa daca cei mentioneti de tine livreaza si in strainatate, sau cum procedezi, pentru ca ma aflu in aceeasi situatie…si aici semintele sunt mult mai scumpe decat in tara.
    Multumesc 🙂

    • hehe, ce dragut din partea ta..am vazut poze, dar nu descoperisem inca blogul tau 😀 multumesc oricum, apreciez 🙂 am facut deja comanda, asa ca sunt safe 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s