De facut

Weekendul viitor eu si Mihai vom merge pentru 3 zile la munte cu o gasca de omnivori pusi pe gratar de dimineata pana seara. Prin urmare, papa trebuie asigurata de acasa. Asa ca fac pe furnica zilele astea pentru a testa cat mai multe de facut loco sau de facut acasa si luat la borcan.

Ingrediente: ( 2 pers.)
1 avocado copt dar nu foarte moale
1 grepfruit rosu
1 Lg otet de mere
1 lg miere
1 praf sare de Himalaya
1 lg mustar natur
1 Lg ulei de rapita crud/masline
2 fire de marar tocat
1/2 adrei gras rosu
1 rosie
1 Lg fistic crud
1 Lg seminte germinate la alegere

Lg= Lingura
lg= Lingurita

Grepfruitul rosu se sectioneaza in doua, jumatate din fruct se stoarce de zeama, peste care adaugam otetul, mierea, sarea, uleiul,mustarul si mararul. Amestecam bine toate ingredientele pentru a obtine un dressing omogen.
Avocado, ardeiul rosu, jumatatea ramasa de grefrut si rosia se taie cubulete si se pun intr-un bol de sticla. Peste se toarna dressingul si se lasa la macerat aproximativ 30 de minute. Inainte de a fi consumata salata se garniseste cu fistic si seminte germinate.

De la Bucataria Vie citire

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s