Sarabanda de arome – Spanac cu rosii deshidratate si dovlecei cubulete

Spanac – 3-4 maini – se taie micut micut ca pe salata

Rosiile deshidratate si mentinute in ulei de masline – 3-4 bucati – se taie cubulete

Dovleceii – 1/2 dovlecel – se taie cubulete

Miez crud de floarea soarelui – o lingurita

Daca vreti, se poate stoarce un pic de lamaie pe deasupra sau adaugat un strop de otet balsamic

Se amesteca toate si se papa rawntzi rawntzi.

“Prin fierbere, spanacul pierde majoritatea principiilor sale active. Nu este recomandabila nici chiar o fierbere pe abur sau înabusita. Daca dorim sa ne bucuram de toate calitatile sale, trebuie sa îl consumam crud si proaspat. Cu cat fierbe mai mult, cu atat isi sporeste continutul de oxalati care sunt toxici, pe langa faptul ca isi pierde mare parte din valoarea nutritiva.” Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s