Sarabanda de arome – Paste de orez cu rosii deshidratate

Rosiile deshidratate – se taie cubulete, fasii, cum poti, cat mai mici

Cativa samburei cruzi de floarea soarelui – se arunca peste rosiile taiate

Masline verzi taiate rondele fine  – idem

Ulei de masline [1/2 lingurita]  – daca rosiile deschidratate aveau deja ulei, atunci nu mai adaugam.

Busuioc – la discretie

Dovlecel taiat mic mic ca o unghie de bebelus – jumatate de dovlecel [pentru 2 pers]

[la alegere puteti adauga un pic de ton]

Pastele de orez se fierb 2-3 minutele. In mod normal pe eticheta scrie ca trebuie fierte 5-10 minute dar nu va recomand pentru ca se vor face dezgustator de fierte.

Se amesteca rosiile, maslinele, miezul de floarea soarelui, busuiocul, dovleceii si se arunca peste paste.

Pentru versiunea 2.0 folositi si vinete coapte feliute si ardei gras copt taiat feliute.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s