Prietenie

Diana spune ca intr-o relatie e ca si cum ai avea dubla personalitate si trebuie sa te gandesti si la tine si la celalalt. Iar la celalalt trebuie sa te gandesti in alt mod pentru ca e o persoana complet diferita, cu un mod diferit de a interactiona si reactiona. Si apoi, spunea Diana, mai e si egoismul care mereu inclina balanta catre dorintele tale. Diana spune ca e cel mai greu sa renunti la egosim. Sunt de acord.

Eu am adaugat ca prietenia e importanta. Am ajuns la concluzia ca fara prietenie nu exista o relatie de lunga durata. Singura diferenta dintre o iubire care dureaza 6 luni si una care dureaza 60 de ani este prietenia – prietenia sincera, fara restrictii, care te face sa admiti fata de celalalt si ce ti-e frica sa admiti fata de tine insuti, prietenia care te face sa iti fie dor de un sfat sau de un zambet, prietenia care devine de nelipsit, cu care te invelesti noaptea si pe care o porti ziua cu tine, ca pe un talisman.

Iar asta e cel mai greu de gasit, caci oceanul este plin de pesti dar nu toti sunt compatibili pentru prietenie. Nu cred ca e greu sa gasesti iubire. Cu putin entuziasm, ea poate fi fabricata din orice si cu aproape oricine. E greu sa gasesti iubire + prietenie. That’s the catch!

Advertisements

One thought on “Prietenie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s