Iuda

Vladimir Voronin a fost ales in functia de presedinte al Parlamentului Moldovei, transmite Reuters. Voronin, propus de Partidul Comunistilor, a primit 60 de voturi. Partidele de opozitie au boicotat votul de marti.

Voronin are la activ ultimele doua mandate de presedinte al Republicii Moldova.

Parlamentul de la Chisinau va alege si noul presedinte al tarii, care are nevoie de 61 de voturi (Parlamentul are 101 de locuri). Comunistii controleaza doar 60 de locuri, avind nevoie de inca un vot. Reprezentantii partidelor de opozitie au declarat in repetate rinduri ca nu se pune problema unei tradari.” Sursa.

=))

Ia sa vedem cine va fi Iuda…
Pentru ca va fi.
Unul va ceda sub presiune.
Ceea ce imi aduce aminte de piesa pe care am vazut-o duminica la Teatrul National – Made in Est, despre realitatile din Republica Moldova, vadit similare cu ale noastre.

Piesa Made in Est e o preluare a piesei lui Constantin Cheianu, „Volodea, Volodea” si s–a jucat pentru prima data la Chisinau sub denumirea “Made in Moldova“.

“Textul porneşte de la un caz real, cel al unui medic de la Spitalul de Urgenţă din Chişinău, care a refuzat să acorde primul ajutor unui tânăr grav rănit într-un accident rutier, deoarece pacientul nu avea la el poliţă de asigurare, acte şi nici bani. După ce tânărul a murit pe holul spitalului, medicul şi-a dat seama că era chiar fiul său.” mai mult…

“„Voi nu vedeţi încotro mergem?/ Voi nu vedeţi încotro ne ducem?/ Voi nu vedeţi că intrăm în rahat?/ Voi nu vedeţi că deja am intrat?”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s