112 la Iasi

“Am o veste buna pentru cei din Iasi, Timisoara, Cluj si Suceava. Proiectul 112 ajunge la voi in oras.

Dupa un real succes in Bucuresti (peste 1500 de vizitatori in doua saptamani, conform statisticilor BCUB si aproape 17000 euro adunati in scopuri caritabile), “Proiectul 112″ ajunge si in orase importante din tara.

Prin amabilitatea Iulius Mall expunem in Iasi in peroada 8-12 mai, in Timisoara in intervalul 15-19 mai, Cluj – 22-26 mai si in Suceava intre 29 mai si 2 iunie.

Proiect 112 este un proiect fotografic ce pune arta fata in fata cu teroarea violentei in familie. Acesta se materializeaza sub forma a 24 de portrete infatisand personalitati masculine de prim rang din Romania in ipostaze asemanatoare victimelor violentei domestice. Statistic vorbind, victimele sunt femeile iar barbatii, agresorii. Tocmai de aceea rolurile au fost inversate. Incercam sa demonstram barbatilor cum arata violenta domestica pe propria lor piele, i-am fotografiat in situatii in care multe dintre femei se afla. Am ales personalitati pentru ca sunt lideri de opinie, in felul acesta mesajul nostru are sanse mai mari sa fie auzit.” Alex Galmeanu

Mai multe pe blogul lui Alex.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s