….


“VIAGRA – preţ avantajos, creşterea potenţei, previne ejacularea precoce, efect asigurat 30 ore, erecţie puternică de lungă durată. tel 0742……..02.”
Evenimentul de azi.

Am un singur gand: Saracul imbecil care sta cu “efectul” asigurat 30 de ore. Si e si mai imbecil sa creada ca se poate intampla.

“DOAMNĂ, 40/1.65/85, “leu”, calităţi morale deosebite, fără vicii şi obligaţii, foarte serioasă, doresc cunoştinţă cu domn, max 50 ani, fără obligaţii, foarte serios. SMS la tel 0755……..83.”

sau

“Leu, 41/1.78/75, brunet, căprui, caut femeie 33-36, suplă-n gîndire şi aspect, open mind, feminină, ingenuă, cochetă, complexă, fără obligaţii, pentru relaţie de lungă durată. tel 0744………..7.”

=)))

“Sînt tînăr, cu firmă, bani, casă şi auto. Caut o fată frumoasă, să arate bine, pentru o relaţie de durată sau căsătorie. Poţi da şi SMS, fără prostituate. Mai multe vorbim la tel 0758…….4.”

Si se mai plang domnitele ca nu se gasesc flacai cu gand de casatorie.

O lectura prin Evenimentul de Iasi ma umple de zambete. E un barometru al preocuparilor de zi cu zi: sex, sex cu domni seriosi fara vicii, sex cu intentii de casatorie cu femei suple in gandire + leii trecuti de 40 vor o femeie “ingenua”.
=)))
=)))

Ce e mai respingator decat o femeie care isi cauta partener prin matrimoniale?

Advertisements

3 thoughts on “….

  1. hi5 nu intra, dupa parerea mea in cele matrimoniale. Eu nu imi folosesc contul de hi5 pentru asta. Restul site-urilor enumerate da, se incadreaza.O povestioara:Un fost prieten si-a gasit actuala prietena pe un site..cred ca noi2… si se jena sa spuna unde s-au cunoscut. Daca il intrebai, spunea ceva vag.”Eram intr-o seara plictisit si am intrat pe noi2 si mi-am gasit dragostea”… nu suna asa frumos si se jena.Nu judec. Daca ai norocul sa gasesti pe cineva fain nu prea conteaza unde.Dar pentru mine, un barbat care isi cauta pereche pe site-uri de gen sau prin ziare mi se pare ca e un barbat care se injoseste si eu nu l-as respecta.Iar respectul… e cheia.

  2. chiar nu stiu cat de retardat trebuie sa fii sa te vinzi la mica publicitate …si cat de hapciupalitic sa fii sa raspunzi la un astfel de mesaj …pace

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s