Earl Grey cu aroma de mmm….manescu

Earl Grey hot! spuse capitanul Picard.

Capitanul privea senin in timp ce panoul replica miraculosul ceai. Lua cana si se aseza pe canapea asteptandu-l pe Riker. La marginile Frontierei, Romulanii simteau din nou gustul razboiului.

“Earl Grey hot!” mi-am spus si eu in gand, de dimineata, intrand in agentie. Noroc ca aseara, minunatul domn Manescu, imi strecurase in geanta, un pliculet britishly correct de Earl Grey. Nici nu stia el ce fericire avea sa imi provoace aceasta descoperire dis-de-dimineata. Ca o pofticioasa ce sunt, nu stiam cu ce sa gust mai intai ceaiul. Sa-l trag pe nari sau sa il sorb? Stiam ca Picard are gusturi bune! Nu m-a dezamagit.

Si cred ca ziua o sa devina si mai frumoasa pentru ca tocmai a intrat un colaborator de la Print Total si mi-a oferit un buchetel de zambile. Fuge catre usa. I-a pornit alarma.

“A dat cineva cu piciorul in roata!” spune omul printre dinti.

“Cred ca s-a pisat Bobitza pe roata [un caine slabutz si fara un ochi]. Si are pietre la rinichi!” =)))

Imi mai suflu o data nasul, pentru ca am racit crunt, imi trag martisorul de 2 metri si ceva in jurul scaunului si pe umeri [acusi o sa pun si o poza pentru ca e “monstruos de frumos”] si ma apuc de munca.Late edit: am ajuns la 4 buchetele de zambilici si un fluturas martisor. Multumesc Cristi, Dan, “Kramer” si tip de la Print Total. 🙂

Even later edit:

Si, intre timp am mai primit niste flori. Se pot vedea in poza.Si am primit si o minunata pereche de cercelusi (se pot vedea in poza) facuti de Mihaela cu manutza ei. Sunt minunati! Multumesc!


Si, multumesc Dudu ca ai venit pana la mine la serviciu sa imi dai un buchetel de flori.


Si, unul din cele mai frumoase martisoare pe care le-am primit vreodata: un canafior huuuuge de vreo 2 metri, moale si pufos, numai bun de pus pe suflet si de luat la serviciu ca sa tina de cald. Evident, de la mmmminunatul si arommmmatul Manescu.


Si…ce sa mai spun. Am impresia ca plutesc 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s