2.5

“La data de 24 noiembrie a.c., orele 14:30, poliţiştii din localitate au primit o sesizare, conform căreia Nicuşor C., de 31 ani din Voitinel, cu câteva zile înainte, a rupt un banner electoral aparţinând PSD-ului. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă de 1.000 lei, conform articolului 50, litera F din Legea 35/2008. În aceeaşi zi, la orele 15:10, poliţiştii au primit o altă sesizare, conform căreia, în localitatea Frasin, în noaptea de 23 spre 24 noiembrie, autori necunoscuţi au sustras 11 bannere electorale stradale, montate pe stâlpi de electricitate, având dimensiunile de 6 X 1 m. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care caută indicii pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a comis fapta. Tot în noaptea de 23 spre 24 noiembrie a.c. au dispărut alte patru bannere electorale, aparţinând diferitelor formaţiuni politice. În urma verificărilor efectuate, două bannere au fost găsite la locuinţele lui Ioan B. şi Vasile S., ambii din localitate. Bannerele au fost amplasate în apropierea locuinţelor acestora, cei doi motivând că le-au găsit rupte de rafalele de vânt.
Celelalte două bannere nu au fost găsite, dar din verificări s-a stabilit că în noaptea precedentă, pe raza localităţii au fost vijelii puternice, fiind posibilă ruperea lor. (E.B.) “

Sursa: Obiectiv de Suceava

Nu stiu ce anume m-a frapat la acest mic articolas de duzina. Infectul mod in care e prezentat, plin de cuvinte incalcite, exprimarea de lemn, ineditul si, in acelasi timp, stupidul intamplarii, cum doar in Romania se poate. Cert e ca dupa ce am citit, mi-a trebuit o melodie buna si o lamaie ca sa imi vina cheful de creatie in tara asta de 2 lei 50.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s